Spring til indhold

UM Rejseklar - Ny app giver bedre service til danskere der rejser i udlandet

21.09.2015  14:12
Udenrigsministeriet lancerer en ny app ”UM Rejseklar”, som gør det lettere at forberede rejser til udlandet - og at få hjælp, hvis der opstår problemer undervejs.

Hvert år hjælper Udenrigsministeriet mange tusinde danskere med at komme sikkert ud og hjem fra rejser i udlandet. En ny app giver nu med få tast på mobilen hurtig og nem adgang til ministeriets råd og vejledning – og gør det let at finde vej til den nærmeste danske ambassade. Rejsende vil med app’en også modtage besked, hvis der sker væsentlige ændringer i sikkerhedssituationen i det land, de befinder sig.

Udenrigsminister Kristian Jensen siger:

”Med den nye app kan alle danskere, der rejser, holde sig opdateret og få gode råd, hvis der sker jordskælv, terrorangreb eller lignende. App’en er nem at bruge på farten og jeg håber, at ”UM Rejseklar” vil blive godt modtaget og brugt af mange danske rejsende.”

”UM Rejseklar” kan downloades fra app stores på både iOS, Android og Windows telefoner og tablets. Hvis man har spørgsmål eller kommentarer til ”UM Rejseklar” kan man ringe til Udenrigsministeriets Borgerservices døgnbemandede vagtcenter på 3392 1112.

Hvis du vil vide mere informationer, inkl. videoer/billeder. herSeneste nyt

    Se alle